skip to Main Content

Privacy
Op 5 juni 2012 is de telecomwet gewijzigd. Eén van de wijzigingen verplicht websitehouders bezoekers van de website toestemming te vragen voor het gebruik van zogenoemde cookies. Daardoor is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over cookies en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Ook deze website maakt gebruik van cookies.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door deze website. En soms kan ook een andere website de cookie lezen en er informatie in opslaan.
Sommige cookies zijn noodzakelijk. Omdat de website het anders niet doet. Er zijn ook cookies die handig zijn voor de bezoeker. Bijvoorbeeld omdat hij onthoudt in welke taal u de website wilt lezen. Maar veel cookies worden gebruikt om bij te houden wat u op internet doet. Bijvoorbeeld naar welke pagina’s u hebt gekeken.

De website www.leeuwensteindelft.nl maakt gebruik van:
Cookies voor website statistieken
De statistieken op deze website worden bijgehouden met behulp van Google Analytics. Dit is één van de meest gebruikte webanalyse-services. Google Analytics meet bezoekgegevens. Bijvoorbeeld welke pagina’s het best worden bezocht, met welke browsers onze bezoekers op internet surfen of het gebruikte schermformaat.

Wij kunnen met deze gegevens niet zien wie of welke PC onze website bezoekt. Op basis van de statistieken van Google Analytics kunnen we de site verbeteren. Voor deze cookies moeten we toestemming vragen. De gegevens gebruiken we niet om te achterhalen wie u bent, maar alleen om uw bezoek aan onze site te analyseren.

Hoe kunt u cookies uitschakelen?
Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Maakt u dus gebruik van meerdere computers of browsers, dan moet u deze handeling op elke computer en browser herhalen. Op de site van de overheidsinstantie “Waarschuwingsdienst.nl” vindt u meer informatie over het uitschakelen van cookies.

Links

Verwijzingen vanaf www.leeuwensteindelft.nl naar websites van derden zijn uitsluitend bedoeld ten behoeve van een breed informatieaanbod voor bezoekers van deze website. De redactie, de beheerder of de internet service provider hebben geen enkele zeggenschap over de informatie en/of diensten die deze websites bieden en/of onderhouden, noch tijdens de eerste plaatsing van de link, noch op een later tijdstip, en zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de via deze links aangeboden informatie, producten of diensten.

Persoonsgegevens
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. In bovenstaande situaties kunt u contact opnemen met: Marketing.NL@cbre.com.

Leeuw&stein Delft neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens:
Leeuw&stein Delft
Leeuwenstein 1 – 30
2627 AM Delft
Marketing.NL@cbre.com

Als u uw gegevens niet achterlaat op onze website, kunnen wij uiteraard geen opvolging geven aan vragen en kunnen wij geen contact opnemen. De verstrekking van deze gegevens is dan ook een voorwaarde voor het stellen van vragen.
Ten slotte wijzen wij er nog op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (de nationale toezichthouder). Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Op onze website is een SSL-certificaat geïnstalleerd. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden.

We gebruiken uw IP-adres om te analyseren hoe lang en welke pagina’s u van onze website bezoekt en hoe u op onze website terecht bent gekomen. Hiervoor maken we gebruik van het statistiekenprogramma Google Analytics. Lees hier het privacybeleid van Google Analytics. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om het doel (verbetering van de website) te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren hiervoor de minimale bewaartermijn van 14 maanden. Leeuw&stein Delft verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Back To Top
×Close search
Zoeken