Skip to content

Vier de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw bij woonboulevard Leeuw&stein

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het feest bij woonboulevard Leeuw&stein en kan je genieten van allerlei gratis lekkernijen. Dit zijn de ideale dagen om te komen winkelen in de leukste woonboulevard van Nederland. Je kan er ook nog eens gratis parkeren!

Op woensdag 27 december word je getrakteerd op heerlijke warme chocolademelk met slagroom. Geen fan van chocolademelk? Geen probleem! Je kan ook kiezen voor een lekkere cappuccino, latte, verse munt of gember thee. Verder zijn er allerlei lekkernijen, zoals chocolade, koek en zuurstokjes.

Wie op donderdag 28 december gaat shoppen in Leeuw&Stein kan gratis een portie poffertjes bestellen. Vers gebakken met een klontje boter of een lekkere topping!

Op vrijdag 29 december word je getrakteerd op heerlijke warme wafels. Je kan kiezen uit heerlijke toppings, zoals poedersuiker, slagroom, chocoladesaus en andere lekkernijen.

Op de een na laatste dag van het jaar, zaterdag 30 december, worden er heerlijke oliebollen uitgedeeld!

Op alle dagen kan je tussen 12.00 en 16.00 uur genieten van bovenstaande lekkernijen. Kom jij langs tussen Kerst en Oud en Nieuw?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Zoeken